Onthaal filosofie Hoe bestellen? Contact

filosofie
 

BREPOELS VERTAALBUREAU staat voor:

Snelle vertalingen met respect voor de deadline:

U heeft een vertaling nodig? U kan naar ons bellen of ons het document bezorgen per post, mail of fax. Zodra wij de brontekst onder de loep hebben genomen, nemen we contact met u op om de snelst mogelijke deadline af te spreken. Binnen het uur krijgt u een offerte. En met uw akkoord gaan onze vertalers aan de slag.

BREPOELS VERTAALBUREAU laat u dus nooit wachten. Uw aanvraag wordt onmiddellijk behandeld, uw document wordt snel én goed vertaald en de afgesproken deadline wordt steevast gerespecteerd!

Correcte vertalingen met de juiste methode en de juiste vertalers:

We werken enkel met ervaren, gediplomeerde vertalers en linguïsten die elk ook kennis hebben van verschillende sectoren van de bedrijfswereld. Bij elke vertaling worden zowel de native speaker van de brontaal als die van de doeltaal betrokken. Deze manier van werken kost ons iets meer tijd, maar garandeert de kwaliteit van de vertaling. Rechtzettingen gebeuren bij ons vóór de vertaling naar de klant gaat. We aanvaarden van onze vertalers geen foutieve interpretaties, geen spellingsfouten, geen stijlbreuken,…

BREPOELS VERTAALBUREAU staat garant voor kwaliteit. Ten minste twee vertalers werken aan uw onberispelijke vertaling.

Persoonlijke vertalingen in een vertrouwelijke sfeer met levering op maat:

De persoonlijke benadering van onze klanten houdt in dat we hen kunnen consulteren bij vertaalprobleempjes. Het betekent ook dat we de persoonlijkheid van de teksten respecteren. Uw vertaling blijft uw eigendom en verlaat onze kantoren niet. Alle informatie wordt steeds op de meest vertrouwelijke manier behandeld. Onze persoonlijke benadering houdt ook in dat onze klanten en niet wij bepalen in welke vorm de vertaling wordt geleverd: per e-mail, fax, post of koerier.

BREPOELS VERTAALBUREAU laat u beslissen over de wijze van levering en garandeert de vertrouwelijkheid van uw documenten.

 

 
  Onthaal ]
Copyright © 2001 Brepoels Translation Agency                         
Dernière modification : 21 décembre 2001